Benifairó acull aquest diumenge la segona edició de la Fira de Valls Comerç

La plaça de l’Església de Benifairó de les Valls serà l’escenari aquest diumenge, dia 10 de juny, de la segona edició de la Fira de Valls Comerç.

Aquesta edició estava programada per al passat 29 d’abril, però el mal oratge va impedir la realització de diverses activitats. Per açò, des de l’organització es va decidir ajornar l’esdeveniment a aquest cap de setmana. El president de l’associació Valls Comerç, Vicent Chordà, explica que després de “l’èxit de la primera edició, celebrada el passat any a Quartell, tornem organitzar aquesta iniciativa, que té com a objectiu fomentar el comerç de proximitat i les compres en establiments locals, que són negocis generadors de riquesa i ocupació en els municipis. Esperem en aquesta edició tenir més sort amb l’oratge que el passat mes d’abril”.

D’aquesta manera, durant tota la jornada del diumenge, els negocis participants en la Fira oferiran regals, descomptes i promocions, així com demostracions dels seus productes i serveis. Així doncs, s’han organitzat tallers educatius i de manualitats per als més xicotets, una passarel·la de moda i demostracions de tècniques de fisioteràpia, massatges i acupuntura, entre altres activitats. Així mateix, s’instal·larà un castell inflable i s’ha organitzat a les 19 hores una passarel·la de moda per a xiquets i adults. Finalment, assenyalar que el recinte de la Fira estarà equipat amb zona WIFI gratuïta.

La segona edició de la Fira de Valls Comerç començarà a les 11.00 hores del diumenge en la plaça de l’Església de Benifairó i tindrà com a última activitat un concert a càrrec de Joan Valls, que s’iniciarà a les 20 hores.