Benifairó inaugura aquest dijous el Camp de Futbol Municipal

Despús-demà dijous l’Ajuntament de Benifairó de les Valls inaugura el nou Camp de Futbol Municipal, una infraestructura totalment renovada que compta amb gespa artificial i una pista d’atletisme en el seu perímetre. La inauguració tindrà lloc a les 17.30 hores amb la disputa d’un partit de futbol en el qual podran participar tots els xiquets i xiquetes de 6 i 12 anys. Els participants rebran una samarreta de regal i una bossa de llepolies. 

Cal recordar que la remodelació del Camp de Futbol Municipal, finalitzada el mes de juny passat, ha suposat una inversió de 220.075 euros. D’aquesta quantitat, la Diputació de València ha subvencionat un total de 150.000 euros.

Cal destacar que, a més de la instal·lació de la gespa artificial, les obres també han suposat el desplaçament cap al sud del terreny de joc, amb la finalitat de reubicar-lo i construir en el seu perímetre una pista d’atletisme, “una actuació sol·licitada pels afeccionats al running del municipi, que ara també tindran una zona on entrenar. Actualment, la pista ja està asfaltada i la pintarem i delimitar els carrers amb una pintura especial, perquè puga ser utilitzada de forma imminent. Més endavant, dotarem a la pista d’una superfície tècnica, de tartán o similar, tal com ens han sol·licitat els esportistes del municipi”, explica el primer edil, Toni Sanfrancisco.

Respecte a l’ús de les noves instal·lacions, el Club Esportiu Benifairó, en col·laboració amb l’Ajuntament, porta mesos de gestions per a aconseguir formar equips de futbol en diverses categories, tant masculins com femenins, de cara a la nova temporada. D’altra banda, “des de l’Ajuntament continuarem millorant les instal·lacions municipals, duent a terme diverses millores en la pista de tennis, on repararem la xarxa i la tanca perimetral. Així mateix, ordenarem l’ús de les diferents pistes esportives municipals, amb l’objectiu que estiguen en funcionament totes les vesprades i puguem oferir als veïns i veïnes de Benifairó de totes les edats la major quantitat possible d’activitats esportives. Finalment, el nostre objectiu és continuar ampliant la zona esportiva, construint al costat del Camp de Futbol pistes de pàdel, frontó o un mini trinquet per als alumnes de l’Escola de Pilota” conclou Toni Sanfrancisco.