Comencen les obres de remodelació de la plaça Metge Gimeno

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls ha iniciat aquesta setmana les obres de remodelació de la plaça Metge Gimeno. En concret, les obres suposaran la reurbanització integral d’aquesta cèntrica plaça, que actualment presenta diversos problemes. “D’una banda, la plaça no és accessible, ja que compta amb zones a diferent nivell separades per escalons. Així mateix, les arrels dels arbres que cobreixen gran part de la plaça han alçat el paviment, amb els problemes de seguretat que això comporta.

Finalment i a nivell estètic, la plaça necessita una modernització després de diverses dècades sense actuar en ella”, exposa l’alcalde de Benifairó, Toni Sanfrancisco.

D’aquesta manera, les obres suposen, d’una banda, l’eliminació de totes les barreres arquitectòniques de la plaça, així com la retirada dels arbres existents. D’altra banda, es condicionarà en la plaça una zona verda de 150 metres quadrats, on es plantaran noves espècies d’arbres monumentals i mobiliari urbà renovat, com, per exemple, bancs. Finalment, també es renovarà tot el paviment afectat per les arrels dels arbres.

Les obres, que estan sent executades per l’empresa Queralt & Gómez SL, suposen una inversió total de 103.204,15 euros, finançats a càrrec del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València. Les obres estaran finalitzades a durant el present mes d’octubre.