Benifairó rep 150.000 euros de la Diputació per a instal·lar la gespa artificial al Camp de Futbol

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls va invertir 150.000 euros en la instal·lació de la gespa artificial en el seu Camp de Futbol. Una subvenció de la Diputació de València, a través d’un conveni, permetrà dur a terme aquesta actuació.

Tal com exposa l’alcalde del municipi, Toni Sanfrancisco “tot i la nostra insistència en anteriors legislatures, és la primera vegada que l’Ajuntament de Benifairó aconsegueix signar un conveni d’aquestes característiques amb la Diputació. Aquest conveni farà possible una reivindicació dels esportistes del nostre municipi, sobretot dels pares i mares dels xiquets que juguen al futbol en Benifairó, que ara disposaran de gespa artificial, un equipament de primer nivell, gràcies a l’ajuda de la Diputació”

Una vegada aprovat el conveni, l’objectiu de l’Ajuntament de Benifairó és iniciar l’obra en els pròxims mesos, amb la finalitat que el nou camp estiga ja disponible per a l’inici de la pròxima temporada. A més de la instal·lació de la gespa artificial, cal destacar que les obres també suposaran el desplaçament cap al sud del terreny de joc, amb la finalitat de resituar-ho i poder construir al voltant una senzilla pista d’atletisme, “una actuació que també ens han sol·licitat els afeccionats al running del municipi, que ara també disposaran d’una zona en la qual entrenar”, explica Toni Sanfrancisco.

A més de la millora en la pràctica esportiva, la instal·lació de la gespa artificial també estalviarà costos de manteniment. Així mateix, aquesta actuació “permetrà als xiquets de l’escola de futbol de Benifairó de les Valls seguir jugant en la seua casa amb les millors condicions possibles, sense necessitat d’haver d’eixir a altres municipis de l’entorn. Malgrat l’evident millora que suposa per al nostre municipi aquest projecte, lamentem que tant el Partit Popular com a Ciutadans votaren en contra del conveni amb Benifairó en la Junta de Govern de la Diputació, una decisió incomprensible ja que estem parlant de promoció de l’esport i hàbits saludables. No obstant això, gràcies a la iniciativa de l’equip de govern de la Diputació, integrat per PSOE, Compromís, EU i València en Comú, aquest projecte molt ràpid serà una realitat”, conclou l’alcalde, Toni Sanfrancisco.