Comencen els ‘Divendres de Música i Monòlegs’

Demà divendres, l’Ajuntament de Benifairó de les Valls posa en marxa una nova edició dels seus tradicionals ‘Divendres de Música i Monòlegs’, una iniciativa cultural que fins al 20 de juliol omplirà de música i humor les nits dels divendres en el municipi.

La programació comença demà amb la principal novetat d’enguany, que és la incorporació d’actuacions dirigides al públic infantil. En aquest cas, demà a les 20 hores actuarà en els jardins de la Casa Guarner el grup Trobadorets, integrat per tres músics que faran cantar i ballar a tota la família.

Les activitats infantils continuaran el divendres 22 de juny, també a les 20 hores, amb l’actuació del grup Canta Canalla. El divendres 29 s’iniciarà la programació dirigida al públic adult, les actuacions del qual començaran a les 23 hores. La primera cita serà el recital del cantautor Pau Alabajos. Set dies més tard, el 6 de juliol, visitarà els jardins de la Casa Guarner el grup Cristina Blasco Quartet, presentant el seu disc de jazz en valencià ‘Com un gust el meu’. El 13 de juliol serà el torn del mag Rubén Aparisi, amb el seu espectacle de màgia i humor, mentre que l’actuació del grup Urbalia Rurana servirà per a tancar aquesta edició, el divendres 20 de juliol. L’entrada a tots els espectacles és gratuïta