El dilluns 9 de setembre comencen els serveis d’Escola Matinera i Berenador

L’Ajuntament de Benifairó ha obert el periode d’inscripció per a una nova edició de l’Escola Matinera i el Berenador, que enguany comencen el mateix dia que el curs escolar, el 9 de setembre.

“Enguany hem optat per avançar un mes l’entrada en funcionament d’aquestos dos serveis, que el curs passat començaren en octubre”, explica l’alcalde, Toni Sanfrancisco. “Aquestes dues iniciatives gestionades directament per l’Ajuntament de Benifairó tenen com a objectiu ajudar a conciliar la vida laboral dels pares i mares amb l’educació dels seus fills i filles. D’aquesta manera, oferim als pares i mares la possibilitat de deixar als seus fills i filles a càrrec de personal especialitzat durant un horari més prolongat que l’escolar, tant al matí com a la vesprada”, exposa el regidor d’Educació José Álvarez.

L’Escola Matinera es durà a terme de dilluns a divendres de 7.30 a 9 hores, mentre que el servei de Berenador serà de dilluns a dijous de 16.30 a 18 hores i els divendres de 15 a 17 hores. Totes dues activitats es desenvoluparan en les instal·lacions del Casal Jove del municipi. “Per a moltes famílies del municipi aquests dos serveis són imprescindibles pels seus horaris laborals. Per això hem decidit destinar recursos municipals per a aquestes iniciatives i gestionar-les directament. Així mateix, el preu tant de la Escola Matinera com del Berenador són simbòlics, ja que la mensualitat de cadascun d’aquests dos serveis té un preu de 20 euros, 35 euros si es fa ús dels dos”, conclou Toni Sanfrancisco. Durant el mesos de juny i setembre, l’horari del Berenador serà de 15 a 17 hores.

SOLICITUD DE PARTICIPACIO MATINERA-BERENADOR 2019-2020

Normes de funcionament ESCOLA MATINERA i BERENADOR