L’ Ajuntament de Benifairó amb la col·laboració de la Mancomunitat convoca cursos de formació per a jovens

OBERT TERMINI INSCRIPCIÓ CURSOS DE FORMACIÓ M.A.T, D.A.T I EDUCADOR/A

Les Inscripcions seran els dies 17, 18, 19 i 20 de desembre de 2019 de 9:00h a 14:00h i el dimecres dia 18, també en horari de vesprada de 16:30h  a 18:00h, de forma presencial, a la seu provisional de la Mancomunitat de les Valls, situada a la plaça de l’Ajuntament núm. 2 – Casa de la Cultura, 1a planta (al costat de l’Ajuntament de Benifairó de Les Valls).

Les inscripcions es podran fer també mitjançant instancia general a través de la Seu Electrònica de la Mancomunitat de les Valls, els mateixos dies abans especificats, 17,18,19 i 20 de desembre (el día 20 de desembre fins a les 23:59h).  Sols has de punxar ací  http://www.lesvalls.es/ : Seu Electrònica-Tràmits Destacats- Instància General, i omplir-la amb el teu certificat electrònic, especificant el nom del curs en el qual et vols matricular, adjuntant DNI o volant d’empadronament, si vius a algú dels municipis que forma part de la Mancomunitat de Les Valls (Benavites, Benifairó de les Valls, Faura, Quart de les Valls i Quartell). També pots descarregar-te la instància general, emplenar-la amb les especificacions indicades i presentar-la en el registre de la Mancomunitat de les Valls.

Important: Recorda que les places són limitades i per tant, la matrícula en els cursos es farà per rigorós ordre d’inscripció i registre.

El termini d’inscripcions comença el 17 de desembre a les 9:00 h i acaba el 20 de desembre a les 14:00h de manera presencial y a les 23:59h de manera telemàtica.

Curs Formació Permanent

Curs MAT

Curs DAT