L’Ajuntament de Benifairó aprova la convocatòria d’ajudes “Parèntesi”

A partir de l’endemà a la publicació en el BOP, que serà imminent, podran sol·licitar-se les ajudes Parèntesi que abonarà l’Ajuntament de Benifairó de les Valls en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.
Aquestes ajudes estan dirigides a autònoms i microempreses que corresponguen als sectors més perjudicats per la situació de la COVID 19, segons s’especifica en la convocatòria.

Teniu tota la informació, els requeriments i els models de documentació necessària per a presentar la sol·licitud en la Seu electrònica de l’Ajuntament de Benifairó de les Valls, Secció de Transparència, Ajudes Parèntesis – Resistir.

Les sol·licituds poden presentar-se directament a l’Ajuntament en suport paper o mitjançant la presentació telemàtica a través de la Seu Electrònica. Recordeu que es podran presentar a partir de l’endemà a la seua publicació en el BOP, moment en què tornarem a recordar la proposta, però podeu anar preparant la documentació.
Atés que no són ajudes amb caràcter competitiu tindrà dret a les mateixes qui acomplisca les condicions de la convocatòria i les presente en termini, independentment de l’ordre en què es presenten i de si és el primer dia o l’últim de termini, pel que preguem eviteu aglomeracions, demanant cita prèvia qui vulga presentar la sol·licitud presencialment.

Ací teniu l’enllaç directe

Ajudes Parèntesi de l’AJuntament de Benifairó de les Valls