L’Ajuntament de Benifairó està compromés amb la transparència

 

L’Ajuntament segueix treballant per millorar la Transparència i el Bon Govern a Benifairó de les Valls

L’Ajuntament, amb el finançament de la Diputació de València i de la  Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de 7.961,80 €,  està portant a terme diferents accions per a millorar la Transparència del consistori i l’accés de la ciutadania a la informació pública.

En les últimes setmanes, Benifairó de les Valls ha treballat l’anàlisi i l’adequació de les obligacions normatives i ha realitzat un protocol de Transparència. A més, s’ha format al personal de l’Ajuntament en transparència i accés a la informació, i s’ha editat una guia dirigida a les Associacions i entitats no lucratives del municipi per a millorar els seus coneixements sobre la transparència i el Govern Obert.

Gràcies a la conscienciació i a la informació que s’ha difós entre la ciutadania, els veïns i veïnes de Benifairó de les Valls han millorat els seus coneixements sobre Govern Obert i Dret a l’Accés a la Informació i han aprés, pas a pas, a accedir al Portal de Transparència per a consultar o sol·licitar informació d’interés públic.