L’Ajuntament de Benifairó inicia les obres de remodelació de les piscines municipals

Les obres de remodelació integral de les piscines municipals de Benifairó de les Valls ja estan en marxa. L’empresa Geocivil és l’encarregada de dur a terme està important actuació, que suposarà una considerable millora per a una de les instal·lacions esportives més utilitzades del municipi.

Aquesta actuació compta amb un pressupost de 105.000 euros, finançat a través d’una subvenció de la Diputació de València. Tal com exposa l’alcalde de Benifairó, Toni Sanfrancisco, “les obres han començat amb la renovació del gresite dels gots d’ambdues piscines. S’està instal·lant un nou material més resistent i durador, amb la finalitat d’evitar que es desprenga per l’ús. A continuació, es construirà una rampa per a facilitar l’accessibilitat a la piscina d’adults”. Finalment, les obres suposaran la instal·lació d’un sistema de depuració totalment automàtic, que permetrà que l’aigua es mantinga en òptimes condicions durant tota la temporada estival.

“Aquestes actuacions estaran finalitzades amb total seguretat abans de l’inici de la temporada d’obertura de les piscines municipals, en el mes de juny, de manera que podran ser utilitzades pels veïns i veïnes de Benifairó sense patir els problemes que es venien produint altres estius”, indica Toni Sanfrancisco.

Cal recordar que les obres també comportaran la millora de l’accessibilitat als vestuaris i lavabos del recinte, així com l’ampliació de la zona del solarium en més d’un 50 per cent. “El nostre objectiu és que totes les actuacions estiguen finalitzades abans de juny. No obstant això, si les obres en vestuaris, lavabos i solarium no estigueren acabades en eixa data, s’interromprien fins a setembre, per a no interferir amb la temporada d’obertura, ja que les actuacions que afecten a les dues piscines sí que estaran finalitzades”, conclou Toni Sanfrancisco.