L’Ajuntament de Benifairó obri la temporada de les piscines municipals amb una jornada de portes obertes

Les piscines municipals de Benifairó de les Valls inicien demà divendres la temporada d’obertura estival amb una jornada de portes obertes que tindrà lloc de 16 a 20 hores. Segons exposa l’alcalde del municipi, Toni Sanfrancisco, “tal i com ens vam comprometre en el seu moment, hem aconseguit finalitzar abans de l’inici de la temporada estival la part més important de les obres de remodelació, que començaren a l’abril. D’aquesta manera, les piscines poden començar la temporada estival amb els gots d’ambdues piscines i els sistemes de depuració renovats, així com amb una rampa per a facilitar l’accessibilitat a la piscina d’adults”. A més d’aquestes actuacions també s’ha renovat tot el perímetre exterior de la piscina d’adults, instal·lant un nou paviment antilliscant, amb l’objectiu de millorar la seguretat d’aquesta infraestructura.

Aquestes obres, que suposen una considerable millora per a una de les instal·lacions esportives més utilitzades del municipi, han sigut finançades a través d’una ajuda de la Diputació de València, per un import de 105.000 euros. Tal com exposa l’alcalde de Benifairó, Toni Sanfrancisco, “les obres han suposat la renovació del gresite dels gots d’ambdues piscines, instal·lant un nou material més resistent i durador, amb la finalitat d’evitar que es desprenga per l’ús. A més de la instal·lació de la rampa per a facilitar l’accessibilitat a la piscina d’adults, també s’ha instal·lat un sistema de depuració totalment automàtic, que permetrà que l’aigua es mantinga en òptimes condicions durant tota la temporada estival”. Aquestes actuacions han suposat la part més important de les obres, que es reprendran una vegada finalitze la temporada estival. En concret “es millorarà l’accessibilitat al recinte i als lavabos i vestuaris, així com s’ampliarà la zona del solarium en més d’un 50 per cent”, explica Toni Sanfrancisco.

Cal destacar que l’horari durant el mes de juny de les piscines serà de 17 a 20 hores de dilluns a divendres i d’11 a 14 i de 16 a 20 hores els caps de setmana.