L’Ajuntament sonoritzarà i instal·larà un projector i il·luminació LED en l’Espai Cultural ‘El Tabalet’

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls continuarà equipant el nou Espai Cultural ‘El Tabalet’, en aquesta ocasió a través de la instal·lació d’un projector, il·luminació interior de LED i sonoritzant tot el recinte. Aquestes tres actuacions suposaran una inversió de 12.000 euros, que el Consistori presidit per Toni Sanfrancisco durà a terme amb càrrec als seus fons propis.

La modificació de crèdit necessària per a realitzar aquestes inversions va ser aprovada en la sessió plenària celebrada ahir dimecres, amb el vot a favor del Partit Socialista i Esquerra Republicana i el vot en contra del Partit Popular. Tal com explica Toni Sanfrancisco, “amb aquesta actuació seguim equipant aquesta nova infraestructura social i cultural, que tan bona acceptació està tenint entre els veïns i veïnes de totes les edats. El nou projector, la il·luminació interior i l’equip de so ens permetran realitzar noves activitats, com a projeccions de cinema”.

Cal recordar que l’Espai Cultural ‘El Tabalet’ va ser inaugurat el passat estiu. Compta amb capacitat per a acollir a unes 300 persones i permet la realització en el seu interior de tot tipus d’activitats culturals, socials i fins i tot formatives. “De fet, a més de diverses representacions teatrals, en l’Espai Cultural ‘El Tabalet’ hem organitzat balls, risoterapia, zumba, impartit cursos i actualment acull un programa d’entrenament físic i cognitiu per a la gent gran del nostre municipi. A més, aquesta nova infraestructura ens permet dur a terme una programació cultural estable durant tot l’any”, explica Toni Sanfrancisco.

Les obres de condicionament de l’Espai Cultural ‘El Tabalet’ han suposat una inversió de més de 100.000 euros, que ara es va completant amb les diverses actuacions per a equipar el recinte.