Benifairó adjudica les obres de peatonalització d’un tram del carrer Major

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls ha adjudicat les obres de peatonalització d’un tram de 180 metres del carrer Major, situat entre la plaça de l’Església i el carrer Bon Succés. Tal com exposa l’alcalde del municipi, Toni Sanfrancisco, “aquest tram del carrer és el més estret i a més no disposa de voreres. Una vegada acabades les obres el trànsit quedarà limitat als residents i s’evitarà el pas de la resta de vehicles mitjançant un pivot automàtic”. Aquesta actuació serà finançada amb una ajuda de la Diputació de València, dins de Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS). Està previst que les obres estiguen finalitzades abans de l’estiu.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Benifairó posa en marxa una de les primeres actuacions que tenen com a objectiu “donar més protagonisme al vianant en el centre històric del municipi”, exposa Toni Sanfrancisco. “En aquest cas hem optat per alinear tot el vial al mateix nivell i col·locarem un asfalt empedrat en tota la zona. Les obres, per tant, suposaran l’eliminació de les barreres arquitectòniques en aquest tram del carrer”, conclou el primer edil.

Durant els últims mesos, l’Ajuntament de Benifairó ha dut a terme diverses actuacions amb la finalitat de facilitar el trànsit dels vianants pel casc històric del municipi, sobretot “a través de l’ampliació de diverses voreres. En aquest cas fem un pas més i peatonalizamos un important carrer del municipi. Així mateix, també anem a dur a terme enguany la peatonalització del carrer Sánchez Coello. En aquest cas la peatonalització afectarà a tot el carrer, que té al voltant de 200 metres de longitud. Amb aquesta actuació seguirem posant en valor la zona amb més història del municipi, així com proporcionarem un millor accés a dos dels edificis més emblemàtics de Benifairó, com són la Casa Sánchez Coello i la Casa Guarner” conclou Toni Sanfrancisco.