Escoles

ESCOLA INFANTIL “EL TABALET”
C/ Tabalet, s/núm 46511 Benifairó de les Valls Telèfon: 96 3428525

Escola l’Ermita
Carrer Bon Succés, 92 Telèfon 96 2617380 Fax 962617381
Única Escola d’Infantil i Primària de Benifairó de les Valls Al centre es poden cursar estudis des d’infantil 3 anys fins a 6é. L’escola disposa dels següents serveis: Menjador Escolar. Atés pel professorat encarregat més educadors/educadores. Amb activitats ludicoeducatives per a les xiquetes i els xiquets. Pedagogia terapèutica i recolze. Un professor /professora especialista del centre. Servei Psicopedagògic. Format per psicòleg i logopeda. Professores especialistas en: Educació física. Educació musical. Anglés. Religió. Aquestes matèries són impartides des d’educació infantil fins al 6é nivell. I TAMBÉ: Llibres i material didàctic gratuït. Ensenyament en valencià. Grups reduïts. Tutoria individualitzada. Ensenyament personalitzat. Mesures de reforç educatiu. Programes de diversificació curricular. Assessorament pedagògic.

IES La Vall de Segó
Carretera de Quartell, s/núm 46511 – Benifairó de les Valls (València)
Telèfon: 96 261 7715 Fax 96 2617716
web: ieslavalldesego.edu.gva.es            mail: 46020273@edu.gva.es
L’IES la Vall de Segó és el centre de secundària de tots els municipis de la Vall de Segó. Es troba situat al terme municipal de Benifairó de les Valls i és on acudeixen a estudiar la majoria dels alumnes de Faura, Quartell, Quart de les Valls, Benavites i Benifairó de les Valls. El centre cobreix l´escolarització de l´Etapa d´Educació Secundària Obligatòria de 1r a 4t d’ESO (12/16 anys) i de la post obligatòria 1r i 2n de Batxillerat (16/18 anys), sent el valencià la llengua vehicular del centre.

Escola de Música JOAN GARCÉS
PLAÇA MESTRE ENRIC GARCÉS, 5 46512 FAURA (VALÈNCIA)
Tel. 606847909 (DIRECTOR) 625063834 (PRESIDENTA) 962603003 (SECRETARI)
correu-e: emusicajgq@gmail.com
L’ESCOLA DE MÚSICA JOAN GARCÉS de Benifairó i Faura és una de les entitats locals que arriba a més gent del poble. Amb més de 150 alumnes, no hi ha casa del poble que no tinga un membre de la familia o algun parent a l’escola. La notorietat que hem assolit es veu reflexada en cadascun dels actes que s’organitzen. Concerts, audicions i cursos gaudeixen d’una molt bona acollida tant per part dels ajuntaments de Faura i Benifairó que ens brinden tot el seu suport com del públic que assisteix massivament als actes que organitzem. Amb més de vint mestres de sobrada qualitat docent i humana, impartim vint-i-quatre assignatures, a més de les grupals de Conjunt instrumental, Música de Cambra, Orquestra i Cor. Som una de les escoles amb millor i més variada oferta educativa de la comarca del Camp de Morvedre. Però així i tot, no ens acomodem i sempre tractem d’innovar i millorar any rere any. Estem introduint progressivament els instruments de corda a l’Escola amb la finalitat de poder crear algun dia una xicoteta orquestra. Poc a poc, anem adquirint instruments nous per poder créixer com a Escola i fer més gran la nostra banda de música: La Societat Joventut Musical de Faura ( SJMF) és com la nostra germana major. Encara que administrativament, som entitats independents, la nostra finalitat última és la de fer musics per a la banda i, és per això, que la comunicació entre els equips directius de les dos entitats és molt estreta així com la col·laboració entre ambdues. L’Escola de Música Joan Garcés està desenvolupant la seua activitat als pobles de Benifairó i Faura des de fa més de 15 anys.