Divendres de música i monòlegs

Les activitats als Jardins de la Casa Guarner començaren en 1997, fa 14 anys, amb unes activitats que s’anomenaren Setmana de la Poesia, durant la qual es programaren distints recitals de poesia. L’any següent passaren a anomenar-se Divendres de Poesia, es programaren distints recitals de poesia durant alguns divendres. Des de l’inici hem comptat amb la col·laboració de la Fundació Bancaixa Sagunt, propietaris de la Casa Guarner.


Boleros, 12 de juny de 2009

Amb la incorporació de la música a la programació, les nits als Jardins de la Casa Guarner comencen a coneixer-se a tota la nostra comarca, a la província… Cada any amb més adeptes que venen a passar la nit del divendres al poble, a escoltar els concerts, els recitals de poesia, a veure les exposicions instal·lades a la sala d’exposicions de la casa, a passejar pels jardins…

Als jardins hem tingut tot tipus d’espectacles: violins, piano, percussió, jazz, guitarra, soul, blues-rock, flamenc, saxos, música instumental, música electrònica, cançò llatina, poesia, òpera, sarsuela, tangos, boleros, monòlegs… i a més els últims anys hem inclòs a la programació un espectacle dedicat a la música de la nostra terra, hem incorporat els concerts de dolçaines i la música en valencià.

A la programació de 2010, seguint les peticions de la gent que habitualment assisteix cada nit a les actuacions, substituirem els recitals de poesia per monòlegs.