L’Ajuntament de Benifairó finalitza la renovació de les zones de jocs infantils del municipi

La setmana passada, l’Ajuntament de Benifairó de les Valls va culminar les obres de renovació de les tres zones de jocs infantils del municipi, situades en el Pla de l’Era, el parc de la Piscina i la plaça 9 d’Octubre.

En aquesta actuació, el Consistori presidit per Toni Sanfrancisco ha invertit un total de 100.000 euros, finançats en part gràcies a una subvenció de la Diputació de València. Tal com exposa el primer edil, “la renovació d’aquestes àrees de jocs infantils ha sigut una important demanda dels veïns i veïnes del municipi, que ara hem pogut satisfer. En concret, la setmana passada es van instal·lar els últims mòduls, situats al parc de la Piscina. La resposta per part dels veïns i veïnes ha sigut molt positiva i desenes de xiquets i xiquetes utilitzen cada dia les noves instal·lacions”. A més de la renovació dels mòduls de jocs infantils, les obres també han inclòs el canvi de la superfície de seguretat, substituint les llosetes de cautxú per paviment continu del mateix material. “Aquesta superfície és més segura i més duradora que les llosetes de cautxú”, explica Toni Sanfrancisco.

Respecte al disseny de les noves zones infantils, cal recordar que els xiquets i xiquetes del municipi van tindre l’oportunitat proposar els seus propis dissenys a través del concurs escolar ‘Dibuixa el teu parc’. Un total de 46 alumnes del CEIP L’Ermita van participar en aquesta iniciativa. “Les idees i aportacions dels xiquets i xiquetes s’han tingut en compte a l’hora de dissenyar les noves zones de jocs infantils”, conclou l’alcalde, Toni Sanfrancisco