Sol·licitud hora metge

Sol·licitud de Cita Prèvia en Atenció Primària

A través d′aquest procediment, es pot sol·licitar cita prèvia per a metges i infermers de tota la xarxa d′Atenció Primària de València que estiga informatitzada amb el sistema Abulcassis.

El sistema ABULCASSIS connecta els centres i els sistemes d′informació d′atenció primària i especialitzada de manera que tota la informació clínica i administrativa del pacient està centralitzada i disponible des de qualsevol punt de la xarxa assistencial pública (consultoris, centres de salut, centres d′especialitats i hospitals). La consulta del metge de Benifairó està informatitzada amb aquest sistema.

Sol·licitud de Cita Prèvia

Si, per motius tècnics, no pot concertar la cita per Internet, li demanem que ho faça posant-se en contacte amb el centre de salut: 962 617490.

Per a usar el servei de cita prèvia, el ciutadà ha d′identificar-se proporcionant al sistema les dades d′identificació relatives al número SIP de la seua targeta sanitària i la seua data de naixement. Així, els ciutadans tenen accés a través d′Internet a l′agenda del seu metge i poden seleccionar la data i l’hora de consulta que més s′ajuste a les seues necessitats.
El procediment que s′ha de seguir és:

  • S′introdueixen el número SIP i la data de naixement
  • Si el centre al qual està assignat el pacient està configurat perquè se′l puga citar per Internet, es mostren els serveis (Medicina Familiar, Pediatria i Infermeria) que té el centre.
  • Se selecciona el servei per al qual es vol demanar cita. Si el pacient ja té una cita per a eixe servei en el centre, es mostra aquesta cita per a poder anul·lar-la.
  • Se selecciona la data a partir de la qual es vol demanar cita. Opcionalment, es pot triar l′interval horari.
  • Es mostren els 3 primers buits que compleixen la condició seleccionada. Es busquen buits en un rang màxim de 10 dies naturals.
  • Se selecciona un dels buits.
  • Al confirmar la cita, es pot imprimir una nota com a recordatori.

És possible que l′oferta de cites que proporciona el sistema no satisfaça les necessitats del pacient. Això pot ocórrer perquè el sistema no posa a disposició de la cita prèvia la totalitat dels facultatius o infermers. En aquest cas, se suggerix que es telefone directament al centre o que hi acudisca.