I Fira d’Ocupació Comarcal del Camp de Morvedre

La I Fira d’Ocupació Comarcal del Camp de Morvedre se celebrarà el 14 de novembre de 2023 en el Casal Jove Port de Sagunt des de les 9:00 a les 14:00 hores, gràcies a una subvenció del Servei Públic de Formació de la Comunitat Valenciana LABORA. L’esdeveniment s’emmarca dins del Pacte Territorial per l’Ocupació del Camp de Morvedre Som Comarca en el qual s’integra Sagunt, Canet d’en Berenguer, així com les Mancomunitats de la Baronia i la Mancomunitat de Les Valls. No obstant això, en este acord, que es va formalitzar en el any 2016, també participa Asecam, CEV, Facosa, AVA Asaja, CC.OO i UGT.

La I Fira d’Ocupació Comarcal del Camp de Morvedre serà un punt de trobada entre les empreses i les persones demandants d’ocupació. Esta primera edició comptarà amb la participació de NSG Group (Pilkington), Novaedat, Randstad, Access, Ilunion, Facosa, Holcim, Factor enginyeria i degollatge, General Drons, Carrefour, Tumesa, Inserida Ocupació, Automòbils Sagunt, Nunsys i l’agències de col·locació.

Algunes d’estes empreses realitzaran durant l’esdeveniment entrevistes amb demandants d’ocupació preseleccionats, mentre que altres companyies instal·laran estands per a poder depositar currículums vitae de cara a futures ofertes d’ocupació. Cal esmentar que la I Fira d’Ocupació Comarcal del Camp de Morvedre està compromesa amb la inclusió laboral de col·lectius de difícil inserció. I, per això, compta amb dues empreses especialitzades en llocs de treball per a persones amb diversitat funcional.

A més, eixe dia s’impartiran quatre conferències. Per a més informació de les persones interessades a inscriure’s / participar poden fer-ho accedint al següent enllaç del portal web de la Mancomunitat de les Valls (www.lesvalls.es): I Fira d’Ocupació Comarcal del Camp de Morvedre | Mancomunitat de les Valls

Per a participar i inscriure’t a la I Fira d’Ocupació Comarcal del Camp de Morvedre accedeix clicant en el QR o en l’enllaç d’inscripció.
Programa #avalemterritori subvencionat per @gvalabora i @trabajogob

💼Si estàs buscant treball tindràs l’oportunitat de veure les ofertes d’ocupació en el formulari d’inscripció i postular-te com a candidat, si eres seleccionat et citaran per a fer una entrevista en la pròpia fira. D’altra banda, hi ha moltes empreses que simplement estan buscant nous talents pel qual és la teua oportunitat de presentar el teu currículum i tindre una primera presa de contacte amb ells. Tota aquesta informació us ho anirem mostrant en les pròximes setmanes, romaneu atents en les nostres xarxes socials.

👉El període d’inscripció en les ofertes de treball serà del 17 d’octubre al 3 de novembre i per a la resta de participants l’entrada serà lliure amb acreditació prèvia fins a completar aforament.