Més de 60 xiquets i xiquetes participaran en l’Escola de Pasqua de Benifairó

Més de 60 xiquets i xiquetes de segon cicle d’Educació Infantil i Educació Primària participaran la setmana vinent en una nova edició de l’Escola de Pasqua, organitzada per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Benifairó.

“L’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar a conciliar la vida laboral dels pares i mares del municipi amb les vacances escolars dels seus fills i filles. Aquesta any l’acollida ha sigut molt bona i són més de 60 els alumnes que participaran en diverses activitats lúdiques i formatives, tot açò a un preu simbòlic de 12 euros per als veïns del municipi i 15 euros per als no empadronats en Benifairó”, explica l’alcalde del municipi, Toni Sanfrancisco. L’Escola de Pasqua tindrà lloc els dies 3, 4, 5 i 6 d’abril de 9 a 14 hores.

Pla de l’Era
Un dels llocs preferits per a passar la Setmana Santa en Benifairó és la zona d’oci del Pla de l’Era. “El passat dimarts obrim el termini per a sol·licitar la reserva d’espai i en amb prou faenes dues hores cobrim totes la places per als dies 30 de març i 1 i 2 d’abril. Dimarts que ve, dia 3 abril, tornarem a obrir el termini d’inscripció per als dies 8 i 9 d’abril”, conclou Toni Sanfrancisco.